Οραμα

Χτίζουμε έναν κόσμο, στοχεύοντας στην ευκολότερη, γρηγορότερη και πιο ποιοτική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Η TechOn, έχοντας πάντα στραμμένο το βλέμμα προς το μέλλον, καταρτίζει και εξειδικευθεί συνεχώς την τεχνική της ομάδα επενδύοντας έτσι στην εξέλιξη της και στην ικανοποίηση του μεγάλου πελατολογίου της. Αξιοποιούμε στο έπακρο τις δεξιότητες των τεχνικών μας. Επενδύουμε στο ευχάριστο εργασιακό κλίμα και την αποτελεσματική επικοινωνία μέσα στην ομάδα μας Καταφέρουμε έτσι να αυξήσουμε την παραγωγικότητα μας.

Έξυπνο Σπίτι

Το έξυπνο σπίτι γίνει αυτοματοποίηση ενός μέρους των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών του σπιτιού σας δίνοντας την δυνατότητα να τα ελέγχετε απλά μέσα από την κινητή σας συσκευή Οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Η αναβάθμιση μίας εγκαταστάσεις σε έξυπνο σπίτι μπορεί να γίνει σταδιακά κάνοντας έτσι το κόστος της προσβάσιμο σε όλους. Όσον αφορά τη χρήση του είναι αντίστοιχη της χρήσης ενός κινητού τηλεφώνου αφής. Το έξυπνο σπίτι σας προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλή ασφάλεια.

Συστήματα Ασφαλείας

Πρωταρχική τους χρυσή είναι προστασία του χώρου σας από οποιαδήποτε ανεπιθύμητη εισβολή. Σε αυτή την τεχνολογία συμπεριλαμβάνονται τα κέντρα λήψης σημάτων και η τηλεειδοποίηση Για όλες τις εισόδους και εξόδους του χώρου σας καθώς και η περιμετρική προστασία. Η εταιρεία TechOn Αναλαμβάνει την προμήθεια την τοποθέτηση και τον προγραμματισμό του συστήματος ασφαλείας της επιλογής σας. Τα συστήματα ασφαλείας και διαχειρίζονται επίσης σήματα διάρρηξης, πυρκαγιάς, προσωπικής απειλείς καθώς και ιατρικής ανάγκης.

Δίκτυα

Τα δίκτυα Και ως μέρος της τηλεπικοινωνίας βοηθάν στην άμεση και εύκολη ανταλλαγή πληροφοριών. Η εταιρεία TechOn Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα αναλαμβάνει την τοποθέτηση και τον προγραμματισμό τοπικών και μητροπολιτικών δικτύων καθώς και δίκτυο ευρείας κάλυψης σε οργανισμούς, βιομηχανία, πολυκαταστήματα, επιχειρήσεις και υπηρεσίες. Η εταιρεία TechOn Αναλαμβάνει την μελέτη, την κατασκευή, και την σύνδεση δικτύου μεταξύ υπολογιστών γραμμών μεταδόσεις και στοιχείων μεταγωγής.

«Το μέλλον στα χέρια σας!»

Προσφέρουμε τις πιο εξελιγμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Η TechOn προσφέρει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, δίνοντας έτσι την δυνατότητα άμεσης και εύκολες εκτέλεσης πολλών εργασιών στο συντομότερο χρονικό διάστημα διατηρώντας αποτελεσματική επικοινωνία.

Προφίλ εταιρίας

Η Techon IKE ιδρύθηκε το 2008 στη Θέρμη Θεσσαλονίκης όταν δύο φίλοι και συνεργάτες διαπίστωσαν την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για γρήγορες και ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας.

Η Techon IKE δραστηριοποιείται με εξαιρετική επιτυχία εδώ και 12 χρόνια στο χώρο της δομημένης καλωδίωσης, του ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού σε Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς, σε μεγάλα έργα, ξενοδοχεία, γραφεία και επιχειρήσεις αλλά και σε κατοικίες.

Τεχνική Εταιρία – Τηλεπικοινωνίες  

Η Techon είναι στο πλευρό των επαγγελματιών και των ιδιωτών με ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε από το πρώτο τηλεφώνημα ολόκληρο το πακέτο για κάθε παρεχόμενη υπηρεσία. Από την μελέτη, τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση  η Techon βρίσκεται πάντα δίπλα σας προσφέροντας άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ιωάννης Μισαηλίδης

Γενικός Διεθυντής

Ο Γιάννης Μισαηλίδης γεννήθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Σπούδασε ηλεκτρολόγος – μηχανολόγος στο ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας της Λάρισας.
Έκανε την πρακτική του άσκηση στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και στη συνέχεια εργάστηκε ως τεχνικός εγκαταστάσεων στην εταιρία Norma Telecom A.E.
Το 2008 ίδρυσε μαζί με τον Γιώργο Χριστούδη την εταιρία TECHON η οποία από τότε πρωτοστατεί στον τομέα της,

Γεώργιος Χριστούδης

Τεχνικός Διευθυντής

Ο Γιώργος Χριστούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Σπούδασε στο 11ο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης (Ηλεκτρονικής Ραδιοφωνίας Τηλεπικοινωνιών).
 Επίσης σπούδασε στην 4η Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Θεσσαλονίκης (Ηλεκτρονική – Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου.
Στη συνέχεια εργάστηκε ως τεχνικός εγκαταστάσεων στην εταιρία Norma Telecom A.E.
Το 2008 ίδρυσε μαζί με το Γιάννη Μισαηλίδη την εταιρία TECHON η οποία από τότε πρωτοστατεί στον τομέα της

Συχνές ερωτήσεις & απαντήσειςΓιατί να επιλέξω την εταιρεία TechOn;

Η εταιρία μας έχοντας 15 έτη εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και συστημάτων ασφαλείας, προσφέρει σε εσάς και την επιχείρησή σας τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εκπαίδευση.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία TechOn;

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης, μελέτης και τοποθέτησης οπτικών ινών, τηλεφωνικών κέντρων, δικτύων, συστημάτων ασφαλείας και καταγραφικών, οπτικοακουστικών συστημάτων, καθώς και μεταγωγών χαλκού και ηλεκτρολογικών εργασιών.

Σε ποια σημεία ξεχωρίζει η εταιρεία TechOn στην αγορά;

Μεγάλο μέρος της πελατειακής μας βάσης είναι μαζί μας για πάνω από μια δεκαετία. Έχοντας ως γνώμονα την ευγένεια και το ήθος το προσωπικό της εταιρείας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ούτως ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει στο έπακρο τις ανάγκες σας.

Ποίες επιχειρήσεις μπορεί να υποστηρίξει η εταιρεία TechOn;

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να εξυπηρετήσει κάθε είδους και μεγέθους επιχειρήσεις και ειδικότερα μεγάλες βιομηχανικές μονάδες καθώς και αλυσίδες επιχειρήσεων ανά την επικράτεια. Επίσης είναι στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για να βελτιώσει τα τεχνολογικά τους μέσα.