Βρείτε μας στο χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συχνές ερωτήσεις & απαντήσειςΓιατί να επιλέξω την εταιρεία TechOn;

Η εταιρία μας έχοντας 15 έτη εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και συστημάτων ασφαλείας, προσφέρει σε εσάς και την επιχείρησή σας τις πιο σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή εκπαίδευση.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία TechOn;

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης, μελέτης και τοποθέτησης οπτικών ινών, τηλεφωνικών κέντρων, δικτύων, συστημάτων ασφαλείας και καταγραφικών, οπτικοακουστικών συστημάτων, καθώς και μεταγωγών χαλκού και ηλεκτρολογικών εργασιών.

Σε ποια σημεία ξεχωρίζει η εταιρεία TechOn στην αγορά;

Μεγάλο μέρος της πελατειακής μας βάσης είναι μαζί μας για πάνω από μια δεκαετία. Έχοντας ως γνώμονα την ευγένεια και το ήθος το προσωπικό της εταιρείας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ούτως ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει στο έπακρο τις ανάγκες σας.

Ποίες επιχειρήσεις μπορεί να υποστηρίξει η εταιρεία TechOn;

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να εξυπηρετήσει κάθε είδους και μεγέθους επιχειρήσεις και ειδικότερα μεγάλες βιομηχανικές μονάδες καθώς και αλυσίδες επιχειρήσεων ανά την επικράτεια. Επίσης είναι στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για να βελτιώσει τα τεχνολογικά τους μέσα.